Reflektion & återkoppling

Varje fredag har blå grupp samling och ser på bilder/ filmer från veckan som gått. Efter det ges utrymme till barnen att få uttrycka sina känslor & funderingar utifrån vår gågna veckas innehåll.
Nu får vi pedagoger inblick i hur barnen upplever sin vistelse och vi kan planera utefter barnens egna ord. Detta är ett sätt för oss att ge barnen delaktighet i sin egen dag/ vecka samt ett sätt för oss att utgå ifrån just BARNEN <3

Vi ser detta även vara nyttigt och bra träning för barnen. De får tänka efter, upprepa och uttrycka minnen, platser och event. Men även räcka upp handen, lyssna på varandra och våga prata inför andra.