Gissa era barns ord

Alla barn på blå avdelning har fått skriva ordet ”unik”. Alla papper sitter uppe på våran avdelning. Vi skulle önska att ni föräldrar skriver ert barns namn på en grön lapp och sätter upp på de pappret ni tror att ert barn skrivit, UTAN HJÄLP AV ERT BARN. Detta är inte för att testa era kunskaper kring era barns handstilar utan enbart för att påvisa olikheter. Tack på förhand!
Flera namn kan hamna på samma lapp såklart!
(Påminn gärna oss pedagoger när ni kommer för att hämta!)