Info från kottar

Hej hopp i snön!
Idag har vi varit ute i hedemoratäppan och njutit av den första snön!
Mycket har byggts och testats i snöslasket.
Varför har snön stannat på trädets grenar och varför blir det så blött?
Vi hade kul men en del blev lite kalla om bland annat tårna. Skicka gärna med varma strumpor.
Nu i förkylnings och magsjuke tider är vi på nyfiken extra noga med hygienen.
Vi har en jättebra sång ( bifogad bild) som vi sjunger vid handtvätt. Det säkerställer att vi och barnen tvättar händerna tillräckligt länge för att få bort en stor del bakterier.
Vi har även just nu gjort så att maten inte står på bordet där vi sitter utan står på ett eget bord. Vi lägger upp maten till barnen och frågar vad de vill ha på sin tallrik.
Ha en fortsatt härlig dag och trevlig helg!