Hur ser sköldpaddans och hajarnas bajs ut?

Idag tog vi ett djupt andetag och dök ned till hajarna igen. Närmare bestämt till valhajarna.
Vi tittade på väggen där de stora valhajarna simmade fram. Vi såg att de var prickiga(!) och att de inte hade några tänder.. vad äter en valhaj?
Och vad äter en sköldpadda? Och hur ser deras bajs ut?
Vi pratade även om barnkonventionen idag på morgonsamlingen. ( det är barnkonventionsdagen imorgon onsdag)
Vad är barnkonventionen?
Varför är den så viktig?
Många stora frågor idag.
Sedan arbetade vi med finmotorik när vi klistrade saker på de olika havsvarelserna. Vi hade klippt ut silhuetter av olika havsvarelser av det papper som vi använt som kladdpapoer när vi målat tidigare.
Vi dansade som krabbor, och sedan simmade vi förbi akvariet och hälsade på fiskarna innan vi hade lite vattenlek!
En riktigt spännande tisdag!
Simma lugnt och ha en härlig tisdag!
/ kottarna