Elefant!

Elefanter är smarta djur som lever i flock. För att klara sig måste de samarbeta! Så på Birkagården blev alla Nyfikna barn igår samarbetande elefanter!

Barnen delades upp i lag i färgerna grön, blå, röd och fick hämta material i lagets färg. Sedan var det dags att bygga. Mission; Använd bara fem delar (vilka är näst stt bygga med?) och bygg ett torn - tillsammans! Succe!

Av olika anledningar delades barnen avdelningsvis denna gång. Utöver ’tripp trapp träd’ och avslappning samt leken (beskriven ovan) plockade blå grupp även upp filtarna och ballongerna för vidare samarbetsövning. Det verkade till en början svårt att hålla ballongen på filten (och i luften) men snart stod alla tre grupper och skrattade högt!