’Förskolebarnens litteraturlista’

Idag åkte fyra barn till biblioteket. Där fick vi hjälp att plocka med oss några böcker från ’förskolebarnens litteraturpris’- lista. Den ger oss chans att vinna böcker och en liten summa pengar. Allt vi behöver göra är att rösta fram vilken av böckerna på listan som vi tycker är bäst.

Läser gör vi nästan varje dag nuförtiden. Det verkar vara en uppskattad aktivitet då bokstunderna känns lite som en ’barnmagnet’. Idag läste vi på samlingen också, med små artefakter också.