Blå brandövning

Idag hade blå brandövning. Vi förberedde barnen innan med en teater (som visade liknande scenario) och fick sedan höra brandlarmet. Vi kom snabbt iordning och ut samt gick igenom alla moment med barnen på vägen. Efteråt samlades vi inne och pratade mer. Alla barnen fick chans att ställa frågor och några ville börja rita utifårn vår övning.
Många bra funderingar fick oss bla. att förklara och beskriva närmare kring hur brandvarnare fungerar och att vi som Förskola har rutiner på att kolla så de har batterier. Med mycket mer!